Jag tror mitt hjärta blöder

Den:2012-02-05 Kl: 17:43:54 / Allmänt / Kommentarer: 0

Mer snö.
Tack.
Men kylan/blåsten kan jag vara förutan. Nacken har varit underbar de senaste dagarna.
Dissade transporten och ridhuset idag. Blev åkrarna igen. Gick helt okej i kylan. Ny musik i MP3n plus en ponny som aldrig sviker när matte behöver henne som mest. Mycket övergångar och tempoväxlingar, sidvärts och såklart - ta stöd i höger tygel. Har försökt med två varianter (finns väl typ bara dessa?). Hålla i höger och inte bry mig om vänster - alltså vänta ut henne.
Eftersom hon inte släpper och envist hänger i vänster har jag också testat att lossa i vänster (alltså aja baja använda handen) kicka in vänsterbogen och samtidigt vara där med höger och erbjuda stöd. Hrm, tror ni att det fungerar? Vill ju att allt ska hända NUUUU, men det tar tid, har det sagts. Men vafan! Nu börjar jag bli sjukt trött. Känns som att vi är mil ifrån där vi borde vara. Rider på både rakt och tredelat, men känner ingen skillnad alls längre. Så fort jag tar i höger händer ingenting, har ingen broms.
Började i förvänd galopp (hade alltså höger galopp) och lossa i vänster för att få ut till höger - kanske inte rätt metod, men eftersom hon bara blir en banan i högergaloppen vet jag inte vad jag ska ta mig till. Och kickar jag in vänsterbogen blir hon förnärmad och tar det som att öka, därför måste jag rida med mer impulser mot bogen, då det går lite bättre - känns som det iaf. Men det konstiga är att i ridhuset är det här med bogen ingen nämnvärt problem!! Fast hon är fortf inte rak i kroppen i högergaloppen... SUCK! SUCK! SUCK!

Har ridit 4-åring några gånger nu. Lill-valpen Fandango som står till mitt förfogande. Hihi, käck liten kille för att vara 4. SKulle vilja beskriva honom som relativt okomplicerad. Kelgris är dock bara förnamnet.
 Sen behöver ju inte mina höfter ta så mycket stryk, för han är inte den bredaste hästen :P




RSS 2.0
besöksräknare