Put your troubles aside and start living

Den:2011-09-21 Kl: 12:22:56 / Allmänt / Kommentarer: 0

Får faktiskt skylla mig själv att jag har grymt ont i ryggen idag. Stel o eländig.
Klipper man hästen i typ 2½ timme så gör man. Men det blev ju bra! :) Eller, ena linjen på ryggen blev inte fullt så bra... Men hjärtat blev bra (ja jag kan inte sluta med det) och så gav jag mig på huvudet!
 
Hon var RIKTIGT duktig och lät mig klippa halva huvudet. Wiie. Var inte så svårt som jag trott.
Tömkörning igår.
Rida med sadel idag.
Får se vad som händxer gällande sadel, då hon behöver en annan. Hon ser värre ut i ryggen nu än någonsin tycker jag :( Rida barbacka? Tja, på bekostnad av min rygg - visst... Kan inte direkt tävla utan sadel heller.
Just det - tävling nästa helg. LB:2. Har tre inbokade tävlingar i oktober, sen KM den 5:e. Tror inte på något gällande det nu, bara känna av henne hela tiden. Se det som träning, men jag vill ha massa massa rosetter ju ;) Får bli en träning nästa vecka :)
Sen tänkte jag dra in i ridhuset och hoppa lite. Har jobbat mycker bommar nu när jag tömkört, men nu är det för geggigt ute. Paddock? JA TACK.

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=532732
Kolla in den här hästen. En PERFEKT häst för mig! MUMS! MUMS! MUMS! Såg filmerna på Youtube, vilket steg och vilket härligt sug på hinder. GE MIG.

Förra veckan var ju katastrof, men inte den här. Sa ju ifrån en del PLUS började med andra planer. Sen fick jag reda på en hel del positivt igår som kanske kan hjälpa.
Hippologen? Hur långt räcker jag?

Sen har min förbannade mobil lagt av. Lånetelefon, men saknar min Sony Ericsson! kan ju inte skriva ordentligt med den här Nokian! Ja bara o leta ny - PALLA


It's been a really, really messed up week

Den:2011-09-19 Kl: 11:21:03 / Allmänt / Kommentarer: 1

Fick faktiskt dra en lättnadens suck efter i onsdags.
Vi är inte totalt värdelösa.
På typ typ två minuter fanns hon i min högertygel :)
Så jävla underbart.
Flytta framdel på bakdel - det ska jag minsann komma ihåg. Enkelt? Magi? Neeh, bara sunt förnuft. Sen har jag haft för mycket i vänster tygel. En tanke som jag nosat på lite också.
Har verkligen tappat bort mig själv. Har en dålig ovana att göra det ibland... Undra om det någonsin går över?

Blir mycket rid-prat, för allt annat är jävligt lågt just nu.

Hon var dessutom superpigg i fredags. Då skulle Emelie rida barbacka också. Mhm. Iväg och skrittade en lång stund. Sen klättrade vi en del, sen hem igen. Ja jag vet att jag verkligen inte bör rida barbacka i något högre tempo - som trav och galopp, men skit samma.
Det blev det ändå. Pigg ponny, pigg ponny! Flyttade vänsterbogen mot höger - oavsett varv. Japp japp - stöd i höger.

Sen igår fick jag en känsla som bör hålla sig kvar. Långrunda som vanligt. En skogstur som slutade med dressyrkoll. Skritt först. Ut till vänster. Har under sommaren (ingen kommentar längre) korrigerat med ytter, oavsett varv. Men ikke nu. Kände allt det underbara stödet. Sen blev det inte sämre av att Mika bjöd på framåtanda :D Tack! Kunde då i galoppen "åka häst" och bara korrigera in vänsterbogen när det kändes lite tomt i handen. Wiiie. Sen dampade vi på hemvägen och busade :P Vilket man får
göra :)



Börjar dessutom bli dags att klippa henne. Har väntat ett bra tag nu, men orkar snart inte vänta mer. Tror pälsen åker i helgen :)


1 år

Den:2011-09-16 Kl: 09:00:00 / Allmänt / Kommentarer: 1

Ett år har gått.
Stor sorg och saknad.

 



 



I don't deserve this pain

Den:2011-09-09 Kl: 11:19:43 / Allmänt / Kommentarer: 1

I ain't never done
Nothing to deserve this


-

Gabriella trodde inte att det var något kroppsligt på Mika. Men det tror fortfarande jag.
Ska väl ge det en chans till. Tålamod är något jag inte har längre.
Köndes lite trött igår. Visst, jag har väl gått på lite väl nu ett tag. Mycket fram fram fram som sagt - och det är hon inte van vid.
Men hon skulle försöka ta sig för mer i höger.
Hon ska ta för sig överhuvudtaget, jobba igenom i kroppen.
Skit samma om jag får mördande värk i kroppen efteråt men hon behöver jobbas igenom ordentligt.
Ingen hänsyn till mig.

Blir på så otroligt sjukt dåligt humör efter jag varit där. Eller när jag är där. Tung i hela kroppen.
Deprimerad är bara förnamnet!
Var tvungen att gå hem
Gick inte. 

The look in your eyes.
 


How did I let this pass me by?

Den:2011-09-06 Kl: 21:34:49 / Allmänt / Kommentarer: 0

Jaha då är sommaren 2011 till ända.
Ja den gick den med.
Fast förra var bättre? Näääh. Tycker jag inte.
Eller beror på hur jag ska rangordna dem :P
Förra var bättre i hästsyfte. Denna sommaren var vi ju dock ute o tävlade lite mer, men inte bra ändå.
Gabriella kommer på torsdag! Ska kolla igenom henne helt. Plus sadeln!!
Vet inte riktigt vad jag tycker om det här bettet. Alltså hon är stum på något sätt. Vi ligger så jävla efter också :( Helvetes jävla skit alltså!
VARFÖR JAG?!
Varför blir det alltid så här?!

Tömkör för fulla muggar nu. Övergångar och tempoväxlingar. Mycket driv framåt. Tycker hon rörde sig fint i högervarvet idag (sämsta varvet "form"mässigt) rörde sig med fin takt.
Sen är hon ju mer bärig i vänster varv, men tar inte höger tygel. Fast jag känner inte det lika tydligt när jag tömkör, för handen är så stilla PLUS att det är på böjt spår! Vill inte ta in henne på böjt spår när jag rider, för hetsar upp mig. Ja tyvärr...
När jag rider henne nu är hon lite stummare än vanligt, svårreglerad i sidorna. Rider mycket fram fram fram och försöker få henne i handen. Hon arbetar bäst under sig när jag har gjort mycket övergångar, detta märks mest i skritten. Det är väl jag får börja nu... Klättrar mycket. Sitter av och går också i backarna :P Tror att det är skonsammare för ryggen utan mig i sadeln. Sen har jag mycket bommar nu när jag tömkör. Dels för att hitta sug och dels för att lyfta på fötterna. Ta för sig och ta i.

Går inte att komma ifrån.
Fortfarande den bästa tiden ever.


This is the view from the other side

Den:2011-09-02 Kl: 11:15:19 / Allmänt / Kommentarer: 0

Är faktiskt väldigt roligt att kunna gå tillbaka X antal månader och läsa hur man tänkte då. Komma ihåg känslan etc. Synd att min gamla hemsida inte finns kvar, hade varit kul att läsa lite från förra året. Tur att lite finns dokumenterat på BDB (nej den är inte borta än, uppdateras inte längre bara:P)

Nej jag kände ingen skillnad när jag red henne i onsdags på det raka bettet. Helvete alltså.
Tömkörde henne igår. Kan vara betydligt mer stilla med handen när jag tömkör. Har blivit så proffsig att jag kör med enhandsfattning :thumbup: och driver med den andra (spö). Hihi. Igår sa jag till mig själv att bara ha fokus på övergångar och tempoväxlingar. Bakdel, rumpa och rygg med andra ord. jag är inte snäll just nu. Hon får gå på i ett högre tempo och jobba igenom HELA kroppen. Just nu känns det som att jag ska tömköra i dressyren och rida ut med mycket bjudning (ja fast sadeln inte gör nytta:( )
Blev lite bommar igår också.
Emellanåt i högervarvet kröp hon ihop och vill inte framåt. Hon vågade inte. Nej - aaajabaja! Fram fram fram! Sluta krypa ihop. I det syftet skulle jag vilja rida henne och höja upp henne, men släpper jag lite på tömmen och driver framåt fattar hon vinken.


RSS 2.0
besöksräknare