Someone wake me up


Red i Yvonnes dressyrsadel igår (har redan ridit i den x antal gånger på Affe) men denna gången på min egen häst. Och snacka om att jag har problem :P nej men nu märkte till och med jag vilka jävla saker jag har hittat på när jag rider. Har stenkoll på högersidan, som edför superspänning. Shiiit... Känns som att jag bara har problem alltså. Tänkte igenom detta igår, har nacken, axlar, rygg, knän, handleden. Behövs det något mer?? Men fine, jag klappar inte ihop. Jag har aldrig gått så långt och jag tror inte att jag skulle göra det heller. Med tanke på alla problem lix. Någon annan kanske inte hade pallat, men man lär sig tyvärr leva med det. Ska till en specialist på tisdag. Kolla nacken o sånt. Jaja, får väl se hur DET går.
Men jag vill i alla fall ha en dressyrsadel! :blush: Hihi, trodde att detta skulle få vänta tills häst nr 2 kom in i bilden, men känns som att jag kommer mer i optimalläge med en dressyrsadel och att man ser alla problem tydligare och kan ta tag i dem. Eftersom jag rider såpass mycket dressyr känns det som ett måste snart...

Vill titta över min hoppsadel också, för jag vet inte stl mässigt. Okej, jag vet att det är lite för stor i passformen med paddar upp. Hon ser ju inte rolig ut i ryggen, men så att hon får en chans att komma upp och jobba med ryggen. Hjälp... För det behövs det pengar.  Men skulle vilja en två ordentliga sadlar som passar henne någorlunda och förstås passar mig också.

Har varit dukitg och mejlat mitt manus till Martin. Hoppas på utskrift innan helgen, så kan jag leta förlag och skicka, så håller coachen käft, men dels också för att jag känner att det är dags o skicka den igen. Efter all bearbetning jag gjort. Men den blev faktiskt bra. Känns inte som jag utelämnat så mycket. Jag KAN verkligen skriva ibland :D
Sen måste jag ner till Campus också... Blää, ska bara fråga ang högskolan, jaja, behöver väl inte ta så lång tid?

Ska byta till typ XP eller W7 på datorn, är så seeeeg. Trött på det. Sen byta bredband till Bahnhoff. Och sen måste jag hitta ett bra redigeringsprogram med roliga texter och roliga verktyg. Har inte blivit så mkt fotande nu, inget roligt alls. Behöver köpa nytt objektiv innan kursen i april. Sen ska jag ändra textningen på mina bilder, nytt åt - måste göras :P FÖRSLAG?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
besöksräknare